vineri, 20 mai 2016
Chiflă sau baghetă dietetică , cu fulgi de ovăz , fără drojdie
Ingrediente
:
·
3
albușuri de ou
·
50
g de apă
·
150
g de brânză
·
300
g de fulgi de ovăz
Mod de preparare :
Frământăm ingredientele și formă chifle din aluat ( aluatul trebuie să fie
mai moale , dar nu lichid , ușor de format ) , apoi se coc 20 de minute în
cuptor cu convecție la 180 de grade .
Împărțit în 10 bucăți , valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 130 kcal
Proteine : 7,2 g
Lipide : 2,5 g
Carbohidrați : 21 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
albusurile se bat spuma? Si ce fel de branza trebuie folosita? Multumesc:)
RăspundețiȘtergereBuna !
RăspundețiȘtergereAlbușurile se amestecă cu celelalte ingrediente , nu se bat spumă .
Se folosește brânză de vaci .
multumesc pentru raspuns:)
RăspundețiȘtergere