luni, 19 februarie 2018
Plăcintă cu brânză dulce fără gluten (fără soia, fără zahăr adăugat, poate fi preparat și fără lapte)
Ingrediente:
· 250
g de brânză de vaci (pentru cei care au intoleranță la lactoză, sau țin dietă
paleo: brâză paleo)
· 80
g de amestec făină Szafi Reform pentru clătite (aici)
· 2
ouă de mărimea M
· O
linguriță de ulei de nucă de cocos (aici)
· 1,5
dl de apă
· Îndulcitor
de patru ori mai dulce după gust (aici)
· Coajă
de lămâie după gust
Mod
de preparare:
Amestecăm făina cu praful
de budincă, brânza cu îndulcitor și coajă de lămâie. Batem ouăle și adăugăm apa
și uleiul de cocos.
Suflăm cu ulei o tavă
mică, punem în tavă jumătate din amestecul de făină, adăugăm peste amestecul de
brânză, apoi o acoperim cu făina rămasă. Turnăm peste amestecul de ouă.
Secoace 40 de minute la
180 de grade.
Am consumat cu un pic de
gem din fructe roșii, dar poate fi servit și cu stafide sau afine uscate.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte bun!
RăspundețiȘtergere