vineri, 9 februarie 2018
Blat din făină se semințe de in auriu, cu conținut redus de carbohidrați (paleo, fără lapte, soia, fără zahăr adăugat)
Ingrediente (320 g de blat):
· 40
g de amestec de fibre Szafi Reform (aici)
· 25
g de făină de semințe de in auriu (aici)
· 6
g de praf de copt
· 6
ouă de mărimea M
Umplutură:
· Cremă
de vanilie (rețetă aici)
Mod
de preparare:
Amestecăm făinile.
Batem spumă cu robot de
bucătărie, pe o treaptă mică, din ouă, îndulcitor, sare, apoi adăugăm făina
amestecată cu praful de copt.
Coacere:
Se coace 40-45 de minute
în cuptor la 170 de grade, într-o formă de 18 cm.
Valoarea nutrițională pe 100 g:
Valoare energetică : 213,3 kcal
Proteine : 16,2 g
Lipide : 13 g
Carbohidrați : 1,5 g
Putem prepara și ruladă:
Turnăm aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt de 37*24 cm.
Coacere: 16-18 minute în cuptorul preîncălzit a 170 de grade.
În acest caz, preparăm blatul fără praf de copt.
Rulăm blatul până este fierbinte.
Lăsăm să se răceacă, dăm jos hârtia de copt, o ungem cu gem apoi o
rulăm din nou.
Înainte de servire o presărăm cu eritrit pudră.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu