joi, 17 noiembrie 2016
Ciocolată vegană cu quinoa expandată ( fără gluten , lapte , ouă , soia , zahăr , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
10
g de quinoa expandată (aici)
·
20
g de cacao pudră ( aici
)
·
30
g de lapte praf de cocos ( aici
)
·
60
g de eritrit pudră Szafi Fitt ( aici
)
·
50
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
10
g de ulei de nucă de cocos VCO ( aici
)
·
5
g de unt de cacao ( aici
)
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele uscate .
Topim uleiurile și untul , adăugăm amestecul de cacao și le
amestecăm .
Adăugăm boabele de quinoa expandat în aluat .
Punem aluatul în forme de silicon și le punem în frigider , până ce se
întărește .
Valoare nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 460,4 de
calorii
Proteine : 3,6 g
Lipide : 42,3 g
Carbohidrați : 13,5 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu