joi, 19 mai 2016
Rondele de pandișpan cu budincă de căpșuni paleo ( fără lapte , gluten , zahăr , cu conținut redus de carbohidrați )
Mod
de preparare :
Aluatul se pune cu o lingură pe hârtia de copt , astfel încât să obținem 8
cercuri . ( aproximativ o lingură și jumătate pentru un cerc )
Coacere
:
Se coace 12 minute la 170 de grade . ( Trebuie să avem grijă să nu se usuce
! )
Ingrediente
cremă :
·
120
g de lapte de nucă de cocos
·
52
g de căpșuni tăiate în felii subțiri
·
57
g de afine ( 16 buc. )
Mod de preparare :
Amestecăm budinca în laptele de cocos și o fierbem până se face densă .
Adăugăm crema de cocos îl amestecăm bine și îl lăsăm să se răcească .
În cercurile răcite adăugăm 1,5 lingurițe de budincă , o felie de căpșuni ,
2 bucăți de afine și îl împăturim .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 73 kcal
Proteine : 2,4 g
Lipide
: 4,5 g
Carbohidrați : 5,5 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu