luni, 11 iulie 2016
Corn cu gem de prune paleo light ( garantat fără gluten )
Ingrediente
( pentru 10 bucăți ) :
·
40
g de apă
·
2
ouă
·
2
albușuri de ouă
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 5 minute de odihnă , frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu
făină de bambus . Din aluat întindem o foaie cu grosimea de 0,5 cm. Tăiem
foaia în pătrate de 6*6 cm , iar în
mijlocul fiecărui pătrat punem o linguriță de gem și formăm din ele cornuri .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu gălbenuș de
ouă .
Coacere :
Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 25 de
minute la 180 de grade .
Valoarea nutrițională pe
bucată :
Valoare energetică : 56
kcal
Proteine : 3 g
Lipide : 2,8 g
Carbohidrați : 7 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu