luni, 11 iulie 2016

Corn cu gem de prune paleo light ( garantat fără gluten )




          Ingrediente ( pentru 10 bucăți ) :

·       55 g de amestec făină pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       50 g de făină pentru patiserii dulci ( aici )
·       Un praf de sare ( aici )
·       3 g de praf de copt ( aici ) – poate fi înlocuit cu 1 g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       15 g de eritrit ( aici )
·       50 g de cremă de cocos Szafi Fitt ( aici )
·       40 g de apă
·       2 ouă
·       2 albușuri de ouă
·       100 g de gem de prune fără zahăr ( aici )

Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 5 minute de odihnă , frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de bambus . Din aluat întindem o foaie cu grosimea de 0,5 cm. Tăiem foaia în pătrate  de 6*6 cm , iar în mijlocul fiecărui pătrat punem o linguriță de gem și formăm din ele cornuri .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu gălbenuș de ouă .

Coacere :

Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 25 de minute la 180 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 56 kcal
Proteine : 3 g
Lipide : 2,8 g
Carbohidrați : 7 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu