vineri, 25 noiembrie 2016
Salată de vinete cu mentă ( paleo , vegan , fără gluten , lapte , ouă , cu conținut redus de carbohidrați )
REȚETĂ :
Tăiem vinetele în pătrățele și le condimentăm cu usturoi granulat
( aici ) și sare afumată , le punem într-o tavă tapetată cu hârtie cerată , le stropim cu un pic de ulei de nucă de cocos ( aici ) .
( aici ) și sare afumată , le punem într-o tavă tapetată cu hârtie cerată , le stropim cu un pic de ulei de nucă de cocos ( aici ) .
Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Între timp amestecăm crema de cocos ( aici
) cu zeamă de lămâie , sare ( aici
) și mentă proaspătă , mărunțită după gust . ( Nu va avea gust de cocos . )
Am folosit zeama unei lămâi mai mici , la aproximativ 2 dl de cremă de
cocos .
Amestecăm vinetele cu sosul și-l servim .
Poate fi consumată la mic dejun lângă un sandwich , sau ca o garnitură
lângă felul principal !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu