vineri, 9 decembrie 2016

Chiftele paleo din legume





          Rețetă :

·       2 căței de usturoi
·       1 ceapă
·       100 g de bacon tăiată în pătrățele

Prăjim puțin baconul .
Călim ceapa și usturoiul în uleiul de la bacon .

Între timp punem în tocător :

·       2 morcovi
·       3 ciuperci mai mari
·       1 zucchini
·       1 roșie
·       Condimente : sare , piper , rozmarin , busuioc
·       2 ouă + 1 albuș de ouă
·       50 g de lapte de cocos

Lucrăm bine ingredientele cu tocătorul , apoi adăugăm ceapa , usturoiul și baconul , apoi 15 g de făină de cocos degresat ( aici ) .

Formăm chiftele din aluat , cu mâinile umede . Le așezăm pe o hârtie de copt unsă cu ulei de nucă de cocos .


Se coc 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu