joi, 9 februarie 2017
Bagel Szafi Fitt fără gluten ( fără soia , drojdie , se poate prepara și fără lapte )
Ingrediente
:
·
250
g de amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii dulci ( aici
)
·
5
g de semințe de chia ( aici
)
·
2
g de sare himalaya ( aici
)
·
1
lingură de zeamă de lămâie
·
100
g de apă
·
1
ouă de mărimea M
·
1
gălbenuș de ouă
·
10
g de unt topit ( sau unt de nucă de cocos )
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele , apoi lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .
Între timp fierbem apă și preîncălzim cuptorul .
Din aceste ingrediente putem prepara 3 bagele mai mari sau 5 bagele mai
mici .
Am format din aluat trei găluște și am făcut o gaură în mijlocul lor .
Le punem în apă și le fierbem câte 0,5 minute pe fiecare parte .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt , le presărăm cu semințe
după gust ( chia , susan , mac etc. ) .
Se coc 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Bagelul e puțin dulce , dar este foarte gustoasă și pentru sendwichuri !
Poate fi consumată și a doua zi !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu