miercuri, 15 februarie 2017
Pizza Szafi Free cu margine umplută cu cașcaval ( fără gluten , lapte , ouă , drojdie )
Ingrediente
blat :
·
120
g de amestec făină Szafi Free expres ( aici
)
·
2
g de sare himalaya ( aici
)
·
10
g de oțet de mere
·
150
g de apă
·
+
2 g de amestec făină Szafi Free expres pentru frământare și întindere aluat
·
Putem
adăuga amestec de condimente italian ( aici
)
Topping după gust și dietă ( ex. pastă de tomate )
Cașcaval după gust și dietă .
Mod de preparare :
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade .
Amestecăm ingredientele și frământăm bine aluatul , apoi îl lăsăm 10 minute
la odihnă .
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l întindem într-un
cerc cu diametrul de 26 cm .
Tăiem fâșii de cașcaval și le așezăm de jur împrejur .
Acoperim cașcavalul cu aluatul rămas pe margine ( diametrul va fi de 22 cm )
.
Se înțeapă aluatul cu furculița din loc în loc .
Se coace 22 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Între timp preparăm toppingul .
Se unge aluatul cu sos de roșii ( sos de pizza ) , punem peste toppingul
dorit și se coace încă 15 minute .
Timpul de coacere în total este 37 de minute .
Deoarece blatul este vegan , putem prepara pizza vegană cu legume .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu