luni, 29 mai 2017
Rețete tiramisu fără gluten ( fără soia , fără zahăr adăugat )
Blatul este preparat după rețeta blatului
perfect , paleo :
Rețeta AICI !!
Rețeta 1 :
Mod de
preparare cremă :
Amestecăm cu un tel : mascarpone light ( sau mascarpone fără
lactoză ) + eritrti după gust ( aici ) .
lactoză ) + eritrti după gust ( aici ) .
Tăiem blatul răcit în 3 bucăți , fiecare bucată se taie în pătrățele .
Punem un rând de blat , o stropim cu cafea cu rum , punem peste cremă ,
punem încă un rând de blat ... așa mai departe .
La sfârșit o presărăm cu pudră de cacao degresată ( aici
) .
Rețeta
2 :
Crema :
·
1
pachet de praf de budincă cu vanilie și portocale fiert cu 3 dl de lapte + 1 lingură de eritrti ( aici
)
·
Coaja
unei portocale
·
Lăsăm
să se răcească , apoi adăugăm 250 g de mascarpone light sau mascarpone fără
lactoză
Stropim bucățelele de blat cu 2,5 dl de amestec de cafea cu rum .
Facem staruri din blat , cremă și pudră de cacao ( aici
) . ( Am mai adăugat și puțănă stafide )
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu