sâmbătă, 23 septembrie 2017
Corn cu ovăz, cu conținut redus de carbohidrați (fără lapte, fără gluten)
Conține 8 g de carbohidrați pe
bucată și este
foarte sațios!
foarte sațios!
Ingrediente:
·
70
g de făină de fulgi de ovăz Szafi Reform ( aici
)
·
70
g de amestec de fibre fără gluten Szafi Reform pentru reducerea carbohidraților
( aici
)
·
2
g de sare himalaya ( aici
)
·
6
g de praf de copt ( aici
)
·
2
ouă
·
2
albușuri de ouă
·
120
g de apă călduță
Mod de preparare:
Ingredientele uscate și cele lichide se amestecă în boluri separate, apoi
le lucrăm împreună.
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă.
Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus întindem aluatl
într-un cerc cu diametrul de 35 cm și-l tăiem în 6 felii.
Rulăm fiecare felie și formăm corn din ea. Le ungem cu apă și le presărăm
cu semințe.
Așezăm cornurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacere:
Se coc 40 de minute în cuptorul cu convecție, preîncălzit la 175 de grade.
Valoarea nutrițională pe bucată:
Valoare energetică : 103 kcal ( cu fibre )
Proteine : 5,3 g
Lipide : 3 g
Carbohidrați : 8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu