miercuri, 24 ianuarie 2018
Sărățele cu cremvuști, fără ouă, fără gluten, cu conținut redus de carbohidrați (fără drojdie, soia, lapte)
Poate fi consumat de cei care preferă
mâncările cu conținut redus de carbohidrați,
cei care au intoleranță la gluten, lapte, ouă sau soia,
cei care țin dietă paleo!
mâncările cu conținut redus de carbohidrați,
cei care au intoleranță la gluten, lapte, ouă sau soia,
cei care țin dietă paleo!
Ingrediente (14 bucăți):
· 100g
de amestec făină Szafi Reform pentru patiserii (aici)
· 2
g de sare himalaya (aici)
· 20
g de ulei de nucă de cocos (aici)
· 15
g de zeamă de lămâie
· 140
g de apă la temperatura camerei
· 7
cremvuști
Mod
de preparare:
Amestecăm ingredientele,
astfel încât să adăugăm făina ultima dată. Frământăm aluatul, apoi îl lăsăm 10
minute la odihnă.
Între timp tapetăm o tavă
cu hârtie de copt.
Preîncălzim cuptorul la
180 de grade.
Tăiem cremvuștii în două.
Întindem aluatul într-o
foaie și-l tăiem în 14 bucăți.
Învelim cremvuștii cu
aluat și le coacem.
Timpul de coacere depinde
de frosimea aluatului.
Eu le-am copt 50 de
minute, apoi încă 5 minute cu funcție grill.
Putem să preparăm și sărățele din
aluatul de mai sus:
Astefel este de ajuns să le coacem 20 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu