luni, 3 iunie 2019

Cornuri cu „unt și cașcaval” vegan cu nivel redus de carbohidrați

Szafi Free csökkentett szénhidrát-tartalmú vegán “sajtos-vajas” kifli

fără gluten, lapte, ouă, soia și drojdie
Cornuri cu „unt și cașcaval” vegan cu nivel redus de carbohidrați
Szafi a menționat:
“Nu numai chifle de hamburger sau baghette se pot face din  NOUL amestec de făină ,pentru baghette vegan cu nivel redus de carbohidrați Szafi Free, ci și multe altele…
Iată primul corn vegan cu „unt și cașcaval” vegan cu nivel redus de carbohidrați
Ingrediente (8 buc, 638 g):
Preparare:
punem ingredientele într-un vas (amestecul de făină se adaugă ultimul), se frământă, și se lasă să stea 10 minute.
Pe o suprafață presărată cu făină, mai frământăm odată, se împarte în 3 părți egale și întindem din fiecare câte o foaie rotundă de cca 30 cm.
Umplutura:
  • 100 g de cașcaval ras (ca să nu se lipească, cașcavalul ras se amestecă cu puțină făină, și se amestecă bine)
  • 5 g ulei de nucă de cocos topit (pentru ungere)
Asamblare:
Ungem suprafața unei foi cu uleiul de nucă de cocos, presărăm cu cașcavalul ras.
O acoperim cu următoarea foaie, pe care la fel o ungem și presărăm și restul de cașcaval.
La urmă punem și ultima foaie.
După asta le mai întindem la 40cm diametru și tăiem aluatul în 8 felii egale.
Le rulăm strâns, și le dăm formă de cornuri și le așezăm în tavă pe hârtie pentru copt.
Le ungem la suprafață cu ulei de cocos..
Coacere:
se cco la cuptor preîncălzit la 190 °C cu foc jos-sus timp de 50 de minute. (la cuptor mai puternic poate ajunge și 45 minute.)
Valori nutritive medii :
  • Energie: 174 Kcal
  • Proteine: 3,3 g
  • Lipide: 4,8 g
  • Carbohidrați: 24 g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu