Blat vegan cu nivel redus de carbohirați/ tort Sacher Szafi Free
Fără gluten, lapte, ouă, adaos de zahăr
Blat vegan cu nivel redus de carbohirați/tort Sacher Szafi Free |
Szafi a scis pe pagina ei:
“Blat cu cacao puteți face astfel din noul amestec de făină pentru brioșe/pișcot cu nivel redus de carbohidrați Szafi Free:
Ingrediente:
- 225 g de amestec de făină cu nivel redus de carbohidrați pentru brioșe/pișcot Szafi Free
- 25 g pudră de cacao degresată Szafi Reform
- 90 g eritrit Szafi Reform (sau 23 g îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform)
- 3 g sare de himalaya roz
- 20 g oțet din vin alb sau zeamă proaspătă de lămâie
- 330 g apă
Preparare:
amestecăm toate ingredientele.
Coacere:
în formă de tort de 20 cm (sau într-o tavă mai mică) în cuptor preîncălzit la 180°C la foc jos-sus timp de 32-35 de minute.
Am făcut tortul cel mai simplu din lume, care totodată este și preferatul meu. Tort Sacher.
Am tăiat coama blatului, l-am sfărâmat și l-am amestecat cu un borcan de gem de caise Szafi Free sau cu gem de măceșe Szafi Free (asta am folosit acum) , pe care l-am întins în blatul tăiat în două. (gemurile Szafi Free aici)
Am tăiat coama blatului, l-am sfărâmat și l-am amestecat cu un borcan de gem de caise Szafi Free sau cu gem de măceșe Szafi Free (asta am folosit acum) , pe care l-am întins în blatul tăiat în două. (gemurile Szafi Free aici)
Glazura pentru tort: smântână de cocos, pudră de cacao, îndulcitor de 4 ori mai dulce amestecat.
Doar atât și este excelent!”
Doar atât și este excelent!”
Blat vegan cu nivel redus de carbohirați/tort Sacher Szafi Free |
Mulțumesc :)
RăspundețiȘtergere