joi, 28 aprilie 2016

Înghețată de căpșuni vegană , bogată în fibre ( paleo , fără gluten , lapte , ouă , gelatină , zahăr )




·       Fără gluten
·       Fără lapte
·       Fără ouă
·       Fără gelatină
·       Fără zahăr
·       Paleo

Ingrediente ( pentru 6 bucăți ) :

·       20 g de făină pentru reducerea carbohidraților Szafi Fitt ( aici )
·       5 g de făină de fibre de bambus Szafi Fitt ( aici )
·       1 g de sare roz de Himalya ( aici )
·       25 g de îndulcitor Szafi Fitt, de 4 ori mai dulce ( aici )
·       4 g Pectină ( aici ) sau Agar-agar ( aici )
·       80 g de cremă de cocos ( aici )
·       150 g de apă
·       190 g de căpșuni

Mod de preparare :

Amestecăm făina cu pectina , sarea și îndulcitorul .
          Fierbem apa cu crema de cocos , apoi amestecăm cu căpșunile cu ajutorul unui turmix .
          Turnăm crema peste amestecul de făină și amestecăm până obținem un aluat neted .
          Răcim să fie doar călduț , punem în forme și îl dăm la frigider .

Valoarea  nutrițională pe bucăți :


Valoare energetică : 44 kcal
Proteine : 0,35 g
Lipide : 3,3 g
Carbohidrați : 3,3 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu