joi, 21 aprilie 2016
Prăjitură Dots din fulgi de ovăz
Blat :
·
4
ouă
·
4
linguri de apă
·
2
linguri de îndulcitor Dia Wellness ( aici )
·
4
linguri de făină de ovăz
·
2
linguri de pudră de cacao
Separăm gălbenușurile de ouă și le amestecăm cu înlocuitorul de zahăr,
apoi cu ajutorul unui robot de bucătărie adăugăm apa , făina , pudra de cacao
și praful de copt . Se bate albușul până obținem o spumă tare și amestecăm
încet cu aluatul obținut . Se coace la 170 de grade într-o tavă mică în cuptor
cu convecție preîncălzit.
Crema de brânză :
·
250
g de brânză dulce
·
150
g de iaurt
·
2
linguri de îndulcitor Dia Wellness
·
1
lingură de fulgi de ovăz
·
Vanilie
, coajă de lămâie bio
Ingredientele se amestecă cu un mixer de bucătărie până când obținem o
cremă .
Se taie blatul în două și-l umplem cu crema de brânză . Se poate turna pe
deasupra ciocolată topită fără zahăr , sau cremă de ciocolată de casă .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu