vineri, 27 mai 2016
Pișcoturi crocante paleo ( fără gluten , lapte , zahăr )
Poate fi consumat de cei care au intoleranță la gluten ,
la lactoză , la drojdie , diabetici , sunt la dietă paleo , sau vor să
slăbească !
Ingrediente
:
·
Coaja
a unei jumătăți de lămâi bio
·
2
ouă de mărimea M ( 115 g )
Mod de preparare :
Batem spumă din ouă , sare și îndulcitor .
Amesecăm ingredientele uscate , adăugăm coaja de lămâie . Adăugăm spuma
treptat , amestecând cu grijă .
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt formăm 8 pișcoturi cu ajutorul unui
poș de ornat . ( Dacă se densește aluatul , adăugăm câteva linguri de apă ! )
Dacă nu au ieșit pișcoturile uniforme , le aranjăm cu mâinile ude .
Coacere :
Se coc 18 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 15 kcal
Proteine : 1 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 1 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu