luni, 23 mai 2016
Sărățele cu ceapă , paleo – vegane ( fără lapte , gluten , ouă , drojdie , zahăr , cu conținut redus de carbohidrați )
Sărățele cu ceapă foarte gustoase , paleo – vegane , cu
conținut redus de carbohidrați și bogată în fibre
Poate fi consumat de cei care au intoleranță la gluten , la lactoză , la
ouă , la drojdie , diabetici , vegani , cei care țin dietă paleo , sau vor să
slăbească !
Ingrediente
( 28 de bucăți ) :
·
70
g de făină pentru patiserii sărați
·
40
g ceapă
·
220
g de apă fierbinte
Mod de preparare :
Prima dată călim ceapa în uleiul de nucă de cocos ( 4-5 minut ) , apoi
adăugăm crema de cocos și apa fierbinte .
Amestecăm ingredientele uscate , turnăm peste lichidul fierbinte și le
amestecă .
Când se răcește puțin , frământăm pe o suprafață presărată cu făină de
fibre de bambus .
Întindem aluatul într-o foaie de 0,5 cm grosime și tăiem fâșii de 12 cm (
28 de bucăți ) . Răsucim fâșiile de 3-4 ori și le așezăm într-o tavă tapetată
cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul cu convecție preîncălzit la 170 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 20,5 kcal
Proteine : 0,4 g
Lipide
: 1,2 g
Carbohidrați : 2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu