joi, 9 iunie 2016
Chifle Hamburger extra dietetice ( paleo , fără gluten , drojdie , lapte )
Chifle Hamburger extra dietetice și foarte gustoase ,
care pot fi consumate de cei care sunt la dietă paleo , au intoleranță la
drojdie , lapte , gluten , diabetici , sau vor să slăbească !
Pot fi consumate cu carne pentru Hamburger cu conținut
mai ridicat de grăsimi , deoarece conțin foarte puține carbohidrați !
Chiflă Hamburger paleo light ,
cu conținut redus de carbohidrați
Ingrediente :
·
1
ou
·
3
albușuri de ouă
·
1,5
g de bicarbonat de sodiu
·
100
g apă călduță
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 5 minute de odihnă , împărțim aluatul în 3 bucăți egale , apoi cu
mâinile umede formăm 2 chifle mai mari , sau 3 mai mici .
Așezăm chiflele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt , le ungem cu
gălbenuș de ou , apoi le presărăm cu susan .
Coacere :
Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 220 de grade , apoi încă 25 de
minute la 200 de grade .
Valoarea nutrițională pe
bucată :
Valoare energetică : 71
kcal
Proteine : 7 g
Lipide : 2,8 g
Carbohidrați : 4,3 g
Sos de cașcaval pentru
cei care țin dietă paleo , sau au intoleranță la lactoză :
Rețeta
AICI !
Sos de roșii pentru
Pizza/Hamburger
Ingrediente :
·
O
jumătate de ceapă
·
1
cățel de usturoi
·
400
g de rosii întregi conservate
·
100
g de pasta de tomate
·
Busuioc
proaspăt
·
Sare
, piper , ulei de nucă de cocos
Mod de preparare :
Călim ceapa și usturoiul ,
adăugăm roșiile și pasta de tomate și restul ingredientelor , apoi îl fierbem
10 minute pe foc mic .
Chiftea pentru Hamburger :
Ingrediente :
·
½
kg de carne toccata
·
1
ou
·
Ceapă
și usturoi călit
·
Sare
, piper
Mod de preparare :
Punem ingredientele în tocător , apoi formăm din el 8 chiftele . Se coc 35
de minute în cuptor la 200 de grade . Înainte de coacere le-am suflat cu spray
de ulei , iar la jumătatea timpului le-am întors și le-am suflat din nou .
Chifle Hamburger extra dietetice ( paleo , fără gluten , drojdie , lapte , bogată în fibre )
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu