miercuri, 1 iunie 2016
Gnocchi fără gluten , vegan ( paleo , vegană , fără lapte , ouă , gluten )
Ingrediente :
· 400
g amestec de rădăcini : țelină , morcov , pătrunjel , păstârnac, etc .
· 3
dl de apă cu sare , condiment după gust
· 200
g de făină cassava
· 20
g de făină de pătlagină
· 1
lingură de bicarbonate de sodiu + 1 lingură de oțet
Mod
de preparare :
Amestecăm ingredientele
uscate , în afară de bicarbonatul de sodiu.
Fierbem legumele ,
adăugăm sare , condimente , apoi le turmixăm până nu se răcesc .
Adăugăm bicarbonatul de
sodiu și oțetul peste făini , apoi adăugăm și legumele turmixate și uleiul de
nucă de cocos .
Amestecăm aluatul ,
apoi formăm batoane , tăiem bucăți de 2 centimetrii și îi ornăm cu furculița .
Îi fierbem în apă
sărată , după ce se ridică la suprafață mai lăsăm jumătate de minute și putem
să îi scoatem .
Învărtim gnocchi-ul în
uleiul încins , amestecat cu condimente .
TIP
:
Dacă nu avem nevoie de o porție atât de mare , după ce îi formăm , putem să îi
punem pe o tavă și să băgăm tava în frigider . După ce îngheață , putem să îi punem în pungi, în
congelator.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu