vineri, 24 iunie 2016
Gustări cu ton și spaghete de zucchini ( paleo , fără gluten , lapte )
O mâncare ușoară de vară pentru sfârșitul săptămânii , din
ingrediente paleo, cu conținut redus de carbohidrați , fără gluten , fără
lapte !
Ingrediente
paste :
Ingrediente
și mod de preparare umplutură :
·
55
g de conservă de ton
·
1
g sare ( după gust )
·
8
g de suc de lămâie bio
·
1
lingură de suc de roșii de casă sau pastă de tomate
·
2
g de amestec condimente pentru pește
Sfărâmăm peștele cu furculița și-l
amestecăm cu celelalte ingrediente .
Asamblare :
Întindem aluatul într-o foaie de grosime de 2-3 mm , pe o suprafață
presărată cu făină de bambus , apoi îl tăiem cu o formă pentru tăiat pogăcele
de 6 cm . ( 15 buc )
Punem în mijlocul fiecărei bucăți o linguriță de umplutură și le împachetăm
, apăsând marginile să se lipească .
Fierbem ½ l de apă , punem în ea
pastele umplute , și-le fierem 15 minute .
Ingrediente și mod de preparare
spaghete de zucchini :
·
2
zucchini ( 375 g )
·
3
g de mărar
·
4-5
g de sare
·
15
g de zeamă de lămâie
Tăiem zucchini-ul și-l amestecăm cu celălalte ingrdiente .
Valoarea nutrițională pe
porție ( împărțit în 3 porții ) :
Valoare energetică :
222,5 kcal
Proteine : 17,5 g
Lipide : 8 g
Carbohidrați : 19,6 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu