joi, 30 iunie 2016
Hotdog paleo ( fără drojdie , lapte , gluten , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
20
g de făină de susan
·
3
ouă de mărimea M
·
2
albușuri de ouă de mărimea M
·
120
g de apă
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 5 minute de odihnă , frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu
făină de bambus .
Împărțim aluatul în 2 bucăți și întindem din fiecare bucată un cerc cu
diametrul de 28 cm .
Rulăm cercul , apoi batonul obținut se taie în două .
Așezăm batoanele ( patru batoane ) într-o tavă tapetată cu hârtie de copt
și le ungem cu ulei de nucă de cocos ( aici )
sau cu ouă .
Coacere :
Se coc 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 15
minute la 180 de grade .
Când se răcesc , se face o gaură în mijlocul batonului, cu mânerul unei
linguri de lemn . Le umplem cu muștar paleo ( aici )
și punem în mijlocul batonului un crenvuști .
Valoarea nutrițională pe
bucată ( neumplută ) :
Valoare energetică :
107,6 kcal
Proteine : 8,9 g
Lipide : 7,2 g
Carbohidrați : 1,3 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu