marți, 28 iunie 2016
Mini grisine paleo cu susan ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Sărățele paleo , dietetice , fără gluten !
Ingrediente
:
·
40
g de făină de manioc
·
3
gălbenușuri de ouă
·
1
lingură de oțet de mere
·
130
g de lapte de cocos
·
10
g de Grana Padano ( răzuit )
·
2
linguri de susan
Mod de preparare :
Ingredientele uscate ( în afară de susan ) și lichide se vor amesteca în boluri separate ,
apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus și-l
împărțim în 24 de bucăți .
Sucim din ele câte un baton de 13 cm lungime .
Le ungem cu albuș de ouă și le presărăm cu susan .
Așezăm batoanele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 39 kcal
Proteine : 1,4 g
Lipide : 2,6 g
Carbohidrați : 2,7 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu