joi, 2 iunie 2016
Orez de conopidă dietetic cu spanac și ricotta ( vegetarian , fără gluten )
Ingrediente
( 1-2 porții ) :
·
200
g de conopidă mărunțită
·
4
linguri de baby spanac mărunțit
·
4
lingurițe de ricotta , sau cremă de brânză falsă , sau frișcă vegetală
·
Sare
·
Piper
·
Un
cățel de usuroi
Mod de preparare :
Mărunțim conopida cu ajutorul unui robot de bucătărie . Punem o linguriță de
ulei într-o tigaie și adăugăm conopida . Dacă folosim spanac proaspăt , îl
mărunțim și-l adăugăm în tigaie . ( Dacă este congelat nu mai trebuie mărunțit
. )
Adăugăm 40-50 ml de apă , sare , piper , răzuim usturoiul , apoi îl călim
8-10 minute , sub un capac .
Adăugăm 4 lingurițe de ricotta ( sau înlocuitorul acestuia ) , amestecăm și-l putem servi .
Se poate consuma și cu 100 g de tofu pe grătar .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu