miercuri, 8 iunie 2016
Tort paleo light cu căpșuni și zucchini ( fără gluten , lapte , zahăr , soia , cu puține grăsimi )
Fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați ,
grăsim și calorii ( paleo ) !
Blat :
Preparăm blatul paleo light , după această
rețetă !
Turnăm aluatul într-o formă de tort din silicon și-l netezim uniform.
Coacere :
Se coace 20 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și-l lăsăm să se
răcească .
Ingrediente cremă :
·
247
g de căpșuni curățați
·
254
g de zucchini curățat
·
20 g de gelatină
·
150 g apă
·
200 g de cremă de brânză paleo ( rețetă aici )
Mod de preparare cremă :
Fierbem apa și topim gelatina în ea .
Turmixăm
ingredientele până când obținem cremă .
La sfârșit adăugăm gelatina și turmixăm în continuare timp de 1
minut.
Asamblare :
Tapetăm cu folie o formă pentru tort .
Așezăm în ea blatul răcit .
Turnăm crema călduță și-l punem în frigider până se întărește
crema .
Tăiem tortul în 12 felii și-l ornăm cu
căpșuni .
Valoarea nutrițională a unei feli :
Valoare energetică : 70 kcal
Proteine : 7,4 g
Lipide : 2 g
Carbohidrați : 5,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu