vineri, 1 iulie 2016
Ciuperci portobello raw vegan , cu sos de usturoi , rozmarin și alune caju ( fără ingrediente de origine animală , paleo , fără gluten , zahăr )
Ingrediente
:
·
4
ciuperci portobello
Umplutură :
·
3
roșii
·
1
ardei
·
1
ceapă
·
Ardei
iute
·
5-6
foi de spanac
·
Ulei
de măsline
·
8
boabe de măsline
·
Sare
Sos :
·
2
pumni de alune caju crude
·
150
ml de apă
·
2
căței de usturoi
·
3-4
prafi de rozmarin măcinat
·
Sare
Mod de preparare :
Curățăm ciupercile și le scoatem codița . Ungem ciupercile cu ulei de
măsline sărat și le deshidratăm 4 ore la 50 de grade în aparatul de deshidratat
fructe și legume.
Le putem deshidrata și în cuptor , sau cine nu este raw vegan le poate
deshidrata și la temperatură mai mare .
Deshidratăm și roșiile , ardeiul , ceapa feliată , până se fac moi , nu uscate
.
Umplutură :
Tăiem în bucățele roșiile , ardeiul , ceapa , măslinele , ardeiul iute ,
spanacul și adăugăm ulei de măsline și sare .
Sos :
Turmixăm ingredientele până când se face cremă .
Umplem ciupercile cu umplutura și le stropim cu sosul de alune de caju .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu