luni, 22 august 2016
Pui în sos indian de vis paleo ( tikka masala ) fără gluten , lapte
Ingrediente
:
·
800
g de piept de pui , file de pulpe de pui
·
1
lingură de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
80
g de bază pentru sos indian de vis Szafi Fitt ( aici
)
·
140
g de bulion
·
150
g de cremă de cocos ( aici
)
·
3,5
dl de apă
Mod de preparare :
Se taie carnea în fâșii subțiri și se prăjesc într-o linură de ulei de nucă
de cocos , până se albește carnea .
Între timp amestecăm baza pentru sos indian cu crema de cocos , bulionul și
apa . Când carnea este gata se lasă la foc mic și se toarnă sosul peste carne .
Se fierbe 30 de minute , amestecând din când în când .
Se mai poate adăuga sare după gust .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu