vineri, 28 octombrie 2016
Brioșe sau blat Szafi Free cu carob , cu îndulcitor de patru ori mai dulce ( vegan , fără gluten , lapte , zahăr adăugat , cu puține grăsimi )
Aceste brioșe sunt mai
moi , nu se sfărâmă atât de tare !
Ingrediente ( 6 brioșe sau un tort )
:
· 160
g de amestec făină cu carob pentru blat și brioșe Szafi Free ( aici )
· 140
g de apă
· 16
g de zeamă de lămâie
· 10
g de îndulcitor Szafi Fitt de patru ori mai dulce ( aici
)
· 1
g de sare Himalaya ( aici
)
· 1
g de spray de ulei pentru ungerea formei
Mod de preparare :
Preîncălzim cuptorul la 175 de grade
.
Amestecăm
ingredientele , astfel încât să adăugăm la urmă făina și- l amestecăm cu un tel
, până ce obținem o cremă densă .
Suflăm
formele de brioșe cu spray de ulei , sau o formă de tort mai mică , de
aproximativ 16-18 cm .
Se coc 18-20 de minute în cuptorul
preîncălzit la 175 de grade .
După
ce se coc le suflăm cu apă sau ulei , ca să obținem o culoare mai frumoasă .
Obținem
6 brioșe mai mari , sau 18 mini brioșe .
Valoare nutrițională
pe 100 g :
Valoare energetică :
107 de calorii
Proteine : 2,2 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 21,2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu