marți, 25 octombrie 2016

Budincă de cafea , paleo ( fără gluten , lapte , zahăr adăugat )





          Ingrediente și mod de preparare budincă :

·       250 g de lapte de cocos
·       20 g de cremă de cocos ( aici )
·       10 g de îndulcitor Szafi de patru ori mai dulce ( aici )
·       Un praf de sare Himalaya ( aici )
·       5 g de gelatină


Fierbem 50 g de lapte și topim în ea gelatina .
Amestecăm celelalte ingrediente , apoi adăugăm gelatina topită .
Împărțim budinca în două pahare și așteptăm să se întărească .


Ingrediente și mod de preparare cremă de cafea :

·       10 g de 3in1
·       Un praf de scorțișoară măcinată
·       3 g de gelatină
·       80 g de apă

Fierbem apa și topim gelatina în ea , apoi adăugăm și celelalte ingrediente .
Lăsăm să se răcească .

Ornare :

·       Ciocolată de menaj , fără zahăr , cu conținut mare de cacao


Asamblare :

Adăugăm crema de cafea peste budincă  și-l punem în frigider până ce se întărește .


Înainte de servire adăugăm ciocolată răzuită .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu