marți, 25 octombrie 2016
Budincă de cafea , paleo ( fără gluten , lapte , zahăr adăugat )
Ingrediente
și mod de preparare budincă :
·
250
g de lapte de cocos
·
20
g de cremă de cocos ( aici
)
·
10
g de îndulcitor Szafi de patru ori mai dulce ( aici
)
·
Un
praf de sare Himalaya ( aici
)
·
5
g de gelatină
Fierbem 50 g de lapte și topim în ea gelatina .
Amestecăm celelalte ingrediente , apoi adăugăm gelatina topită .
Împărțim budinca în două pahare și așteptăm să se întărească .
Ingrediente și mod de preparare
cremă de cafea :
·
10
g de 3in1
·
Un
praf de scorțișoară măcinată
·
3
g de gelatină
·
80
g de apă
Fierbem apa și topim gelatina în ea , apoi adăugăm și celelalte ingrediente
.
Lăsăm să se răcească .
Ornare :
·
Ciocolată
de menaj , fără zahăr , cu conținut mare de cacao
Asamblare :
Adăugăm crema de cafea peste budincă și-l punem în frigider până ce se întărește .
Înainte de servire adăugăm ciocolată răzuită .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu