marți, 25 octombrie 2016

Corn cu cacao Szafi Free ( fără gluten , lapte , soia , drojdie , zahăr adăugat )






          Ingrediente ( 3 cornuri ) :

·       1 ouă de mărimea M
·       150 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici )
·       Îndulcitor ( am folosit 20 g de îndulcitor Szafi de patru ori mai dulce ) ( aici )
·       1 lingură de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       70 g de apă călduță
·       20 g de zeamă de lămâie
·       5 g de oțet de mere

Umplutură :

·       1 lingură de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       Cacao pudră ( 10-15 g ) ( aici )
·       Îndulcitor după gust ( aproximativ 15 g de îndulcitor Szafi de patru ori mai dulce ) ( aici )


Mod de preparare :

Frământăm ingredientele , lăsăm aluatul 5 minute la odihnă , apoi îl împărțim în 3 bucăți egale .

Întindem din ele o formă triunghiulară ( sub folie alimentară , aproximativ 20 cm lungime și 16 cm lățime ) , le ungem cu ulei , presărăm cu cacao pudră , îndulcitor și le rulăm .

Ungem cornurile cu ulei de nucă de cocos și le lăsăm 10-15 minute să se odihnească .

Se coc 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 5 minute la 180 de grade .

Conținut de carbohidrați și calorii :

·       Un corn : 31 g ch și 250 kcal
·       100 g : 33 g ch și 265 kcal


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu