marți, 25 octombrie 2016
Corn cu cacao Szafi Free ( fără gluten , lapte , soia , drojdie , zahăr adăugat )
Ingrediente ( 3 cornuri ) :
·
1
ouă de mărimea M
·
150
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici
)
·
Îndulcitor
( am folosit 20 g de îndulcitor Szafi de patru ori mai dulce ) ( aici
)
·
1
lingură de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
70
g de apă călduță
·
20
g de zeamă de lămâie
·
5
g de oțet de mere
Umplutură :
·
1
lingură de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
Cacao
pudră ( 10-15 g ) ( aici
)
·
Îndulcitor
după gust ( aproximativ 15 g de îndulcitor Szafi de patru ori mai dulce ) ( aici
)
Mod de preparare :
Frământăm ingredientele , lăsăm aluatul 5 minute la odihnă , apoi îl
împărțim în 3 bucăți egale .
Întindem din ele o formă triunghiulară ( sub folie alimentară , aproximativ
20 cm lungime și 16 cm lățime ) , le ungem cu ulei , presărăm cu cacao pudră ,
îndulcitor și le rulăm .
Ungem cornurile cu ulei de nucă de cocos și le lăsăm 10-15 minute să se
odihnească .
Se coc 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 5
minute la 180 de grade .
Conținut de carbohidrați și
calorii :
·
Un
corn : 31 g ch și 250 kcal
·
100
g : 33 g ch și 265 kcal
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu