luni, 10 octombrie 2016

Sărățele Szafi Free cu cașcaval ( fără gluten , ouă , cu puține grăsimi , poate fi preparat și fără lapte )




          Ingrediente ( 16 bucăți ) :

·       155 g de apă călduță
·       20 ml de zeamă de lămâie
·       3 g de sare Himalaya ( aici )
·       135 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici )
·       50 g de cașcaval după dietă

Ungere :

·       Ulei nucă de cocos ( aici ) , sau spray de ulei

Presărare :

·       Un praf de boia
·       Chimen
·       Aproximativ 50 g de cașcaval răzuit


Mod de preparare :

Amestecăm apa cu sare , zeama de lămâie , făina și cașcavalul
răzuit .
Frământăm aluatul și-l lăsăm 5-8 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l întindem într-o foaie cu grosimea de 5-6 cm , îl ungem cu ulei de cocos și-l presărăm cu boia .
Tăiem aluatul în lungime în fâșii de 1,5 cm , le presărăm cu chimen și cașcaval , și tăiem fâșiile în două .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .


Se coc 32 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu