luni, 10 octombrie 2016
Sărățele Szafi Free cu cașcaval ( fără gluten , ouă , cu puține grăsimi , poate fi preparat și fără lapte )
Ingrediente
( 16 bucăți ) :
·
155
g de apă călduță
·
20
ml de zeamă de lămâie
·
3
g de sare Himalaya ( aici
)
·
135
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici
)
·
50
g de cașcaval după dietă
Ungere :
·
Ulei
nucă de cocos ( aici
) , sau spray de ulei
Presărare :
·
Un
praf de boia
·
Chimen
·
Aproximativ
50 g de cașcaval răzuit
Mod de preparare :
Amestecăm apa cu sare , zeama de lămâie , făina și cașcavalul
răzuit .
răzuit .
Frământăm aluatul și-l lăsăm 5-8 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l întindem într-o
foaie cu grosimea de 5-6 cm , îl ungem cu ulei de cocos și-l presărăm cu boia .
Tăiem aluatul în lungime în fâșii de 1,5 cm , le presărăm cu chimen și
cașcaval , și tăiem fâșiile în două .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Se coc 32 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu