vineri, 18 noiembrie 2016
Gustări cu crenvuști ( paleo , fără gluten )
Ingrediente
( 10 bucăți ) :
·
50
g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici
)
·
55
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici
)
·
2
g de sare himalaya ( aici
)
·
2
ouă
·
2
albușuri de ouă
·
30
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
50
g de apă călduță
Mod de preparare :
Frământăm ingredientele și lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Îl împărțim în 10 bucăți .
Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină de bambus într-o foaie
cu lățimea de 8 cm și de lungimea crenvuștilor .
Ungem jumătate din foaie cu muștar și punem un crenvuști pe ea . Tăiem cealaltă
jumătate în fâșii late și acoperim crenvuștiul cu ea .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt , le ungem cu gălbenuș și
le presărăm cu susan .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Valoare nutrițională pe 100 g ( doar
aluatul ) :
Valoare energetică : 58 de calorii
Proteine : 2,5 g
Lipide : 4,5 g
Carbohidrați : 2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu