luni, 28 noiembrie 2016
Langoș Szafi Free vegan , cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie )
Așa puteți reduce conținutul de
carbohidrați
la langoșul vegan !!
la langoșul vegan !!
Va fi puțin mai moale , decât după rețeta originală de langoș vegan
( aici
) , dar totuși foarte gustos !!
Ingrediente (
3 langoși ) :
· 60 g de amestec făină Szafi Fitt pentru
reducerea carbohidraților ( aici
)
· 2 g de sare Himalaya ( aici
)
· 2 g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
· 20 g de oțet de mere
· 280 g de apă
călduță
· + 2 g de amestec
făină Szafi Free pentru langoș , pentru frământare aluat
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate ,
apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5
minute la odihnă .
Îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină și-l
împărțim în 3 bucăți .
Cu mâinile presărate cu făină , formăm din cele două
bucăți câte un cerc cu diametrul de 17 cm .
Încingem ulei de nucă de cocos , pe foc mediu , îi prăjim
câte 2 minute pe ambele părți .
Îi punem pe șervețele
pentru a absorbi uleiul .
1
langoș conține doar 25,7 g de carbohidrați
100
g de langoș conține 16,3 g de carbohidrați
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu