marți, 29 noiembrie 2016
Turtă dulce vegană ( fără gluten , lapte , ouă , soia , zahăr adăugat )
Ingrediente
( 18 bucăți ) :
·
120
g de amestec făină Szafi Free pentru brioșe cu carob
( aici )
( aici )
·
40
g de amestec făină Szafi Free pentru chec cu fructe ( aici
)
·
70
g de eritrit pudră Szafi Fitt ( aici
)
·
1
g de sare himalaya ( aici
)
·
2
g de amestec condimente pentru biscuiți ( aici
)
·
0,5
g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
10
g de coajă de portocale
·
60
g de zeamă de portocale
·
40
g de cremă de cocos , cocomas ( aici
)
·
10
g de sirop de Agave ( cine nu e vegan , îl poate înlocui cu miere )( aici
)
·
+8
g de amestec făină Szafi Free pentru chec cu fructe , pentru frământare aluat
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate ,
apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă , la temperature camerei .
Îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină de bambus .
Întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 4 mm și-l tăiem cu forme
pentru turtă dulce .
Mi-au ieșit 18 bucăți .
Coacere :
Se coc 10 minute în cuptorul
preîncălzit la 170 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Turta dulce va rămâne moale .
Valoare nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 39 de calorii
Proteine : 0,8 g
Lipide : 0,7 g
Carbohidrați : 7 g
Valoare nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 236 de calorii
Proteine : 4,5 g
Lipide : 3,9 g
Carbohidrați : 42,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu