luni, 7 noiembrie 2016

Mini Focaccia paleo – pâine italiană ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )





          Ingrediente :

·       60 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       35 g de amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii sărate ( aici )
·       10 g de făină de fibre de bambus ( aici )
·       3 g de sare Himalaya ( aici )
·       2 g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·       2 ouă de mărimea M
·       2 albușuri de ouă
·       120 g apă călduță


Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună . Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .

Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , și-l împărțim în 4 bucăți . 

Le întindem într-o foaie cu grosimea de 1 cm . Punem peste câteva foi de rozmarin și jumătăți de măsline .

Coacere :

Se coc 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .


Valoare nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 106 de calorii
Proteine : 7 g
Lipide : 6,5 g
Carbohidrați : 5 g



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu