luni, 7 noiembrie 2016
Mini Focaccia paleo – pâine italiană ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
60
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici
)
·
35
g de amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii sărate ( aici
)
·
10
g de făină de fibre de bambus ( aici
)
·
3 g
de sare Himalaya ( aici
)
·
2
g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
2
ouă de mărimea M
·
2
albușuri de ouă
·
120
g apă călduță
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și
lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o
suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , și-l împărțim în 4 bucăți .
Le întindem într-o foaie cu
grosimea de 1 cm . Punem peste câteva foi de rozmarin și jumătăți de măsline .
Coacere
:
Se coc 25 de minute în
cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Valoare nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 106 de calorii
Proteine : 7 g
Lipide : 6,5 g
Carbohidrați : 5 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu