marți, 15 noiembrie 2016
Prăjitură paleo cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , soia , zahăr adăugat )
Batem spumă tare din 9 albușuri de ouă , apoi adăugăm gălbenușurile ,
îndulcitor după gust ( aici
) și-l amestecăm cu un mixer .
Adăugăm 75 g de amestec făină pentru reducerea carbohidraților
( aici ) , amestec condimente pentru turtă dulce și 12 g de praf de copt ( aici ) .
( aici ) , amestec condimente pentru turtă dulce și 12 g de praf de copt ( aici ) .
Adăugăm aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt siliconată .
Se coace 20-25 de minute la 180 de grade .
Prăjitura este moale , nu este uscată și nu se sfărâmă !!
Tăiem prăjitura în 15 bucăți .
Valoare nutrițională
pe bucată :
Valoare energetică : 54,58
de calorii
Proteine : 4,24 g
Lipide : 0,6 g
Carbohidrați : 3,7 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu