marți, 15 noiembrie 2016

Rulou de piept de pui cu portocale , fructe uscate și nucă





Feliem 320 g de piept de pui și le batem puțin . Le presărăm cu amestec condimente paleo pentru friptură de pui ( aici ) și usturoi granulat ( aici ) .

Turmixăm 60 g de nucă măcinată , 40 g de stafide ( sau un alt fruct uscat ) și 60 g de zeamă de portocale , până obținem o cremă
densă . Ungem pieptul de pui cu această cremă .

Rulăm feliile de piept de pui și le așezăm într-un vas termorezistent yena și le presărăm din nou cu condimente .

Amestecăm zeama unei portocale cu o lingură de îndulcitor lichid , sau miere și turnăm peste pieptul de pui .

Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade , acoperite cu o folie , apoi încă 15 minute fără folie .



Mi-au ieșit 4 rulouri . Un rulou conține 227 de calorii .

Este foarte gustos !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu