marți, 15 noiembrie 2016
Rulou de piept de pui cu portocale , fructe uscate și nucă
Feliem 320 g de piept de pui și le batem puțin . Le presărăm cu amestec
condimente paleo pentru friptură de pui ( aici
) și usturoi granulat ( aici
) .
Turmixăm 60 g de nucă măcinată , 40 g de stafide ( sau un alt fruct uscat )
și 60 g de zeamă de portocale , până obținem o cremă
densă . Ungem pieptul de pui cu această cremă .
densă . Ungem pieptul de pui cu această cremă .
Rulăm feliile de piept de pui și le așezăm într-un vas termorezistent yena
și le presărăm din nou cu condimente .
Amestecăm zeama unei portocale cu o lingură de îndulcitor lichid , sau
miere și turnăm peste pieptul de pui .
Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade , acoperite cu o
folie , apoi încă 15 minute fără folie .
Mi-au ieșit 4 rulouri . Un rulou conține 227 de calorii .
Este foarte gustos !!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu