luni, 14 noiembrie 2016

Rulouri vegane , cu puține grăsimi , cu ceapă și dovleac ( fără gluten , lapte , ouă , soia )






          Ingrediente aluat :

·       150 g de amestec făină Szafi Free pentru pizza ( aici )
·       2 g de sare Himalaya ( aici )
·       12 g de oțet de vin alb
·       110 g de apă călduță
·       3 g de amestec făină Szafi Free pentru pizza , pentru frământare

Ingrediente umplutură :

·       50 g de dovleac
·       50 g de ceapă roșie
·       25 g de cașcaval vegetal
·       Un praf de rosmarin măcinat

Mod de preparare aluat :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună . 
Până preparăm umplutura , lăsăm aluatul să se odihnească .

Mod de preparare umplutură :


Curățăm legumele și le tăiem în pătrățele .
Răzuim cașcavalul .


Asamblare :

Întindem aluatul , pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , într-o foaie de 25x16 cm .
Îl presărăm cu dovleac , ceapă și cașcaval și-l rulăm .
Tăiem rulada în 10 felii și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .

Coacere :

Se coc 28 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Îi lăsăm să se răcească .


Valoare nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 58,3 de calorii
Proteine : 1,3 g
Lipide : 0,8 g
Carbohidrați : 10,8 g

Valoare nutrițională pe 100 g :

Valoare energetică : 186,3 de calorii
Proteine : 4 g
Lipide : 2,4 g

Carbohidrați : 34,3 g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu