luni, 14 noiembrie 2016
Rulouri vegane , cu puține grăsimi , cu ceapă și dovleac ( fără gluten , lapte , ouă , soia )
Ingrediente
aluat :
·
150
g de amestec făină Szafi Free pentru pizza ( aici
)
·
2
g de sare Himalaya ( aici
)
·
12
g de oțet de vin alb
·
110
g de apă călduță
·
3
g de amestec făină Szafi Free pentru pizza , pentru frământare
Ingrediente umplutură :
·
50
g de dovleac
·
50
g de ceapă roșie
·
25
g de cașcaval vegetal
·
Un
praf de rosmarin măcinat
Mod de preparare aluat :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate ,
apoi vor fi lucrate împreună .
Până
preparăm umplutura , lăsăm aluatul să se odihnească .
Mod
de preparare umplutură :
Curățăm legumele și le tăiem în pătrățele .
Răzuim cașcavalul .
Asamblare :
Întindem aluatul , pe o
suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , într-o foaie de 25x16 cm .
Îl presărăm cu dovleac ,
ceapă și cașcaval și-l rulăm .
Tăiem rulada în 10 felii și
le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere
:
Se coc 28 de minute în
cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Îi
lăsăm să se răcească .
Valoare nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 58,3 de calorii
Proteine : 1,3 g
Lipide : 0,8 g
Carbohidrați : 10,8 g
Valoare nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 186,3 de
calorii
Proteine : 4 g
Lipide : 2,4 g
Carbohidrați : 34,3 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu