luni, 14 noiembrie 2016
Tort paleo , cu cacao și cremă de dovleac ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
aluat :
·
30
g de praf de albuș de ouă
·
10
g de oțet de mere
·
260
g de apă
Ingrediente cremă :
·
3 dl de lapte de
cocos
·
250 g de dovleac (
curățat )
·
2 g de amestec condimente
pentru biscuiți ( aici )
·
16 g de coajă de
portocale
·
16 g de gelatină
·
100 g de apă
Mod de preparare cremă :
Fierbem apa și topim gelatina în ea .
Turmixăm celelalte ingrediente până ce obținem cremă . Turnăm peste
gelatina și le turmixăm în continuare încă 1 minut .
Punem crema în frigider .
Mod de preparare aluat :
Ingredientele uscate și
lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Turnăm aluatul într-o formă
de tort de silicon cu diametrul de 22 cm .
Coacere
:
Se coace 20 de miute în
cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Asamblare :
Tapetăm o formă de tort cu folie
alimentară . Așezăm în ea
aluatul , apoi turnăm peste crema de dovleac .
aluatul , apoi turnăm peste crema de dovleac .
Tăiem tortul în 12 felii .
Valoare nutrițională pe o felie :
Valoare energetică : 44,7 de calorii
Proteine : 4,3 g
Lipide : 1 g
Carbohidrați : 3,5 g
Valoare nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 55 de calorii
Proteine : 5,2 g
Lipide : 1,2 g
Carbohidrați : 4,2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu