luni, 9 ianuarie 2017
Biscuți alb-negru , paleo , vegan ( fără gluten , lapte , ouă , soia , zahăr adăugat )
Biscuiții nu sunt crocanți , sunt moi !
Ingrediente
:
·
150
g de amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii dulci ( aici
)
·
1
g de sare Himalaya ( aici
)
·
50
g de cremă de cocos ( aici
)
·
30
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
150
g de apă la temperatura camerei
·
10
g de pudră de cacao degresată ( aici
)
·
+ 10g
de apă
Mod de preparare :
Ingredientele
uscate ( în afară de pudra de cacao ) și lichide ( în afară de +10 g de apă )
se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Împărțim
aluatul în 2 bucăți egale .
Adăugăm pudra
de cacao și 10 g de apă la una dintre bucăți .
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă , în
frigider .
Întindem din
ambele bucăți de aluat , pe o suprafață presărată cu făină de fibre bambus ( aici ) , câte o foaie de 17x24 cm .
Ungem foaia
cu cacao cu apă , punem peste foaia albă și le rulăm .
Îl tăiem în
26 de felii , le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul
preîncălzit la 180 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 26,4 kcal
Proteine : 0,6 g
Lipide : 1,9 g
Carbohidrați : 1,8 g
Valoarea nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 257 kcal
Proteine : 5,3 g
Lipide : 18 g
Carbohidrați : 17,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu