marți, 10 ianuarie 2017
Biluțe de ”cașcaval” cu usturoi și condimente verzi ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , adaosuri )
Ingrediente
:
·
280
g de amestec făină Szafi Free pentru langoș ( aici
)
·
200
g de apă
·
40
g de zeamă de lămâie
·
100
g de cașcaval vegetal Violife răzuit ( sau cașcaval normal , pentru cei care
consumă cașcaval )
·
4
căței de usturoi răzuit
·
Un
praf de piper
·
Pătrunjel
uscat
·
Praz
uscat
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele , lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .
Cu mâinile unse cu ulei , formăm biluțe și le prăjim în ulei încins .
Atenție : este recomandat să punem capac peste tigaie , deoarece
din cauza cașcavalului stropește uleiul
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu