vineri, 13 ianuarie 2017
Idee pentru cină : Patiserie sărată , paleo , cu „brânză” paleo și verdețuri ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
aluat :
·
20
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
1
ceapă albă
·
2
ouă de mărimea M
·
1albuș
de ouă
·
110
g de apă
Ingrediente umplutură :
·
150
g de „brânză” paleo ( rețeta aici
)
·
50
g de cremă de „brânză” paleo ( rețeta aici
)
·
1
albuș de ouă
·
4
g de sare himalaya
·
28
g de leurdă tăiată în bucățele
·
½ linguriță
de piper
Mod de preparare aluat :
Tăiem ceapa în bucățele și le prăjim în ulei de nucă de cocos .
Ingredientele
uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate
împreună .
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .
Mod de preparare umplutură :
Amestecăm ingredientele , până obținem cremă .
Asamblare :
Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , frământăm aluatul
și-l întindem într-o foaie de 22*36 cm .
O ungem cu umplutura și-l rulăm , de la capătul mai mic .
Tăiem rulada în 12 bucăți și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de
copt .
Coacere :
Se coc 45 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de
grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 67 kcal
Proteine : 5 g
Lipide : 4,3 g
Carbohidrați : 1,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu