vineri, 13 ianuarie 2017
Pizza vegană din quinoa , fără gluten ( fără soia )
Ingrediente
:
·
50
g de quinoa ( aici
)
·
50
g de apă
·
½ lingurițe
de sare ( aici
)
·
½ lingurițe
de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
5
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
Oregano
, busuioc
Mod de preparare :
Muiăm boabele de quinoa minim 8 ore și le spălăm de mai multe ori .
Turmixăm ingredientele până obținem un aluat lichid .
Turnăm aluatul într-o formă de tort de 18 cm .
Se coace 15 minute la 200 de grade , apoi punem peste toppingul și-l coacem
încă 5 minute .
Eu am folosit ca topping : mere , mazăre , morcovi , conopidă , broccoli , zeamă
de lămâie , sare , piper și îndulcitor natural amestecat cu cremă de cocos .
Valoarea nutrițională a unei pizza :
Valoare energetică : 230 kcal
Proteine : 7 g
Lipide : 8 g
Carbohidrați : 34 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu