luni, 16 ianuarie 2017
Piept de rață cu piure de gutui ( paleo , fără gluten )
Ingrediente
piure :
·
1
gutui mai mare ( 187 g curățat )
·
0,5
g de ceapă pudră
·
0,5
g de usturoi granulat ( aici
)
·
Un
vârf de cuțit de piper
·
1
g de sare himalaya ( aici
)
·
5
g de îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici
)
·
8
g de muștar dijon
·
60
g de apă
Mod de preparare piure :
Curățăm guruiul și-l tăiem în bucățele .
Turnăm apa într-o oală mai mică și călim gutuiul în ea , până se face moale
.
Luăm oala de pe foc , îl amestecăm cu celelalte ingrediente și le fierbem .
Piureul va fi dens .
Mod de preparare piep de rață :
Spălăm două piepturi și le ștergem cu un prosop de bucătărie din hârtie .
Le crestăm în câteva locuri , și-l condimentăm cu sare și piper .
Lăsăm jumătate de oră să stea cu condimente .
Îl prăjim câte 2,5 minute pe ambele părți , într-o tigaie uscată , încinsă
.
Le așezăm într-o tavă și-l coacem câte 20 de minute pe ambele părți în
cuptorul cu grill preîncălzit la 180 de grade .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu