vineri, 6 ianuarie 2017
Langoș paleo , cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , soia )
Ingrediente
:
·
50
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici
)
·
20
g de tărâță de cassava ( aici
)
·
12
g de pudră de albuș de ouă
·
30
g de făină de tapioca
·
1
g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
2-3 g de sare himalaya ( aici
)
·
2
ouă
·
180
g de apă la temperatura camerei
·
10
g de zeamă de lămâie
Mod de preparare :
Ingredientele
uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate
împreună .
Lăsăm aluatul 15 minute la odihnă .
Frământăm aluatul
pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus ( aici
) și-l împărțim în 5 bucăți .
Formăm din
fiecare bucată un cerc cu diametrul de 17 cm .
Le prăjim în
ulei de nucă de cocos încins , pe ambele părți aproximativ 1,5 minute .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu