vineri, 6 ianuarie 2017
Pâine de banane cu carob , vegană , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte , soia , ouă , zahăr adăugat )
Ingrediente
:
·
2
banane ( piure )
·
1
cm de ghimbir răzuit
·
60
g de lapte de cocos
·
11
g de zeamă de lămâie
·
50
g de eritrit ( aici
)
·
1
linguriță de praf de copt ( aici
)
·
60
g de apă călduță
·
220
g de amestec făină Szafi Free pentru brioșe cu carob
( aici )
( aici )
Mod de preparare :
Amestecăm bine ingredientele ( în afara făinii ) , apoi la sfârșit adăugăm
făina și frământăm aluatul .
Se coace în cuptorul cu convecție la 200 de grade până se face maroniu .
Încercăm cu o scobitoare dacă s-a făcut și în interior .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu