vineri, 6 ianuarie 2017

Pâine de banane cu carob , vegană , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte , soia , ouă , zahăr adăugat )





          Ingrediente :

·       2 banane ( piure )
·       1 cm de ghimbir răzuit
·       60 g de lapte de cocos
·       11 g de zeamă de lămâie
·       50 g de eritrit ( aici )
·       1 linguriță de praf de copt ( aici )
·       60 g de apă călduță
·       220 g de amestec făină Szafi Free pentru brioșe cu carob
( aici )


Mod de preparare :

Amestecăm bine ingredientele ( în afara făinii ) , apoi la sfârșit adăugăm făina și frământăm aluatul .

Se coace în cuptorul cu convecție la 200 de grade până se face maroniu .

Încercăm cu o scobitoare dacă s-a făcut și în interior .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu