joi, 5 ianuarie 2017
Tort de morcovi fără gluten ( fără lapte , soia , zahăr adăugat )
Ingrediente
și mod de preparare blat :
·
100
g de fulgi de ovăz ( aici
)
·
100
g de amestec făină Szafi Fitt pentru prăjituri ( aici
)
·
40
g de îndulcitor de 4 ori mai dulce ( aici
)
·
4
ouă de mărimea M
·
5
morcovi tocați
·
100
g de nucă măcinată
·
Un
vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
1
lingură de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
Un
sfert din zeama unei portocale ( restul merge în cremă )
·
După
gust : scorțișoară , amestec condimente pentru biscuiți
( aici ) , aromă de vanilie , coajă de lămâie
( aici ) , aromă de vanilie , coajă de lămâie
Amestecăm ingredientele și turnăm aluatul într-o tavă medie .
Se coace 45-50 de minute la 180 de grade .
Ingrediente și mod de preparare
cremă :
·
1
cutie de cocomas ( aici
)
·
3
dl de iaurt Alpro natural
·
Zeama
de portocale rămasă
·
Un
plic de pudră de budincă cu gust de cremă de brânză
·
2
linguri de eritrit cu vanilie
·
2
linguri de făină de konjac ( aici
)
Amestecăm ingredientele , turnăm crema peste blat și lăsăm prăjitura în
frigider peste noapte .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu