joi, 5 ianuarie 2017
Sărățele în formă de trifoi ( vegan , fără gluten , lapte , ouă )
Ingrediente
:
·
150
g de amestec făină Szafi Free expres ( aici
)
·
3
g de sare Himalaya ( aici
)
·
1
g de ceapă pudră
·
10
g de oțet de mere ( 5% )
·
8
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
170
g de apă
·
+3
g de amestec făină Szafi Free expres pentru frământare și întindere aluat
Mod de preparare :
Amestecăm făina cu sare și pudră de ceapă .
Amestecăm apa cu oțet și ulei , apoi turnăm peste amestecul de făină și le
lucrăm împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină , frământăm aluatul și-l întindem într-o
foaie cu grosimea de 0,5 cm .
Tăiem din ea 64 de bucăți de inimioare , de 3,5 cm .
Formăm din ele 16 trifoi .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt , le decorăm cu semințe de
dovleac fără coajă și le suflăm cu ulei .
Coacere :
Se coc 28 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoarea nutrițională pe felie :
Valoare energetică : 41,4 kcal
Proteine : 1,2 g
Lipide : 1,2 g
Carbohidrați : 6 g
Valoarea nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 252 kcal
Proteine : 7,3 g
Lipide : 7,3 g
Carbohidrați : 36,7 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu