joi, 12 ianuarie 2017
Sărățele vegane cu puține grăsimi ( fără gluten , lapte , ouă , soia )
Ingrediente
:
·
200
g de amestec făină Szafi Free pentru găluște ( aici
)
·
35
g de drojdie de bere
·
2
g de sare afumată
·
3
g de sare himalaya ( aici
)
·
25
g de oțet de vin alb
·
130
g de apă la temperatura camerei
·
+2
g de amestec făină Szafi Free pentru găluște pentru frământare
Mod de preparare :
Ingredientele
uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate
împreună .
Lăsăm aluatul 10 minute la odihnă .
Frământăm
aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l împărțim în 39 de bucăți cât o
jumătate de nucă .
Coacere :
Încălzim aparatul pentru făcut de waffe și punem câte 2 bucăți de
aluat .
Apăsăm aparatul 20 de secunde , apoi lăsăm aproximativ 1,5 minute să se
coace ( să avem grijă să nu se ardă ) .
Se întăresc după ce se răcesc .
Au aluatul subțire și sunt crocante !
Aluatul poate fi condimentat cu piper , chimen etc .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 20 kcal
Proteine : 0,9 g
Lipide : 0,2 g
Carbohidrați : 3,5 g
Valoarea nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 312 kcal
Proteine : 13,6 g
Lipide : 2 g
Carbohidrați : 54 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu